Ditt himmelska jag 2023

photo-1602677416440-51e91ddeef89

Ett äventyr utöver det vanliga

Detta kommer att bli en resa in i dig själv, som inte liknar något annat. Där du genom att möta mer av dig, kommer att lämna kaoset av brist, kamp och tomhet, för att istället lämna mer och mer plats för ditt himmelska jag. Det är nu du tar kommandot, och det är nu som du återskapar kontakten med den högsta intelligensen.      

 

 

Detta kommer att hända under kommande år

Du kommer att få verktygen och vägledningen till att bli fri inombords och släppa taget om alla tidigare upplevelser, lögner och instängda känslor. Förstå skillnaden mellan egots röst och intuitionens röst. Få möjlighet att medvetet välja hur du vill känna inför saker, händelser och andra människor. Öppna upp kapaciteten att helt och fullt vara den vackra, multidimensionella varelsen du är född att vara. Få vägledning och guidning från olika dimensioner. Vara i kontakt med kvantfältet av oändliga möjligheter. 

Du kommer även att få praktiska vibrationsjusteringar, ritualer & lektioner löpande under hela året.  

 

Året är uppdelat i 3 perioder

  • Period 1 sträcker sig mellan Februari - April
  • Period 2 sträcker sig mellan Maj - Juli
  • Period 3 sträcker sig mellan September - November


DU VÄLJER! Välj den perioden som passar dig bäst.

Vad kommer vi fokusera på?

Period 1 handlar om trygghet du kommer få tillgång till en ritual som förankrar tryggheten inom dig och du kommer få lektioner som - Vad ska till för att vara trygg - Hur lever jag i acceptans - Hur kan jag uppleva kravlös kärlek? Varje månad får du en ny meditation för att aktivera och göra dig tillgänglig till att ta emot. Vi har även 2 gruppsamtal varje månad där du kommer få dina personliga energijusteringar, ställa dina frågor och få möjligheten att vara inkluderad i gemenskap.


Period 2 handlar om tacksamhet du kommer få tillgång till en ritual som förankrar tacksamheten inom dig och du kommer få lektioner som - Vad är tacksamhet och hur förkroppsligar jag den - Öppna upp för oändliga möjligheter - Öka ditt pengaflöde. Varje månad får du en ny meditation för att aktivera och göra dig tillgänglig till att ta emot. Vi har även 2 gruppsamtal varje månad där du kommer få dina personliga energijusteringar, ställa dina frågor och få möjligheten att vara inkluderad i gemenskap.


Period 3 handlar om healing du kommer få tillgång till en ritual som förankrar ditt magiska jag och du kommer få lektioner som - Expansiv healing till dig själv och andra - Öppna upp för njutning -Manifestera det du vill uppleva. Varje månad får du en ny meditation för att aktivera och göra dig tillgänglig till att ta emot. Vi har även 2 gruppsamtal varje månad där du kommer få dina personliga energijusteringar, ställa dina frågor och få möjligheten att vara inkluderad i gemenskap.

Period 3 startar 4 September 2023

Kostnad: Varje period kostar 5.000kr - Du kan välja att betala hela summan direkt eller betala månadsvis

Upplägg: Du kommer ha gruppsamtal online varannan vecka och det kommer inkluderas nya lektioner, meditationer och övningar varje månad, för att stödja dig till att förkroppsliga ditt himmelska jag och leva det livet du alltid förtjänat. Skulle du missa något gruppsamtal tar du enkelt igen det via inspelning. 

photo-1581361470292-edbf11f88e6e


Fullbetalning period 3

Du betalar din resa från september - november

Pris: 5.000kr


Delbetalning period 3

Du delar upp din betalning för din resa från september - november

Månadskostnad: 1666kr

Skillnaden i ditt nuvarande jag och ditt himmelska jag

När du lever som ditt himmelska jag, gör du val för glädjen av att uppleva det du väljer. 

Inte för att det förväntas av dig, det ser bra ut utåt sätt, eller för att du kämpat dig till det. 

Som ditt himmelska jag upplever du dig trygg i alla situationer, oavsett vad som sker runt omkring dig. Du upplever inte tvivel, tvekan, kamp eller forcering. Du strävar heller inte bort från något, utan du är tillfreds med dig och det som finns runtomkring dig i varje stund. 

Du är inget offer för någon omständighet utan du är alltid trygg och i kärlek. 

 

Detta utgångsläge ger dig tillgång till hela din kraft och potential, och det gör att du skapar ett liv på helt andra grunder och med helt andra förutsättningar, än om du inte befinner dig i ditt himmelska jag. 

 

Att kliva in i ditt himmelska jag är att tillåta dig att bli så stilla så du upplever den kraftfulla, oändliga mest magiska kraft som redan bor inom dig, vilket tillåter dig att vara i frid och harmoni. Det är precis just det som är nyckeln för att förkroppsliga den du verkligen är och förändra allt det du har en berättelse, upplevelse, känsla av att det inte borde vara så som det är. Det i sin tur avstannar behovet av att fixa, förändra, göra om, manipulera, förstå eller forcera livet. 

 

Att träna dig till att omfamna allt med dig så du har kapaciteten att välja att vara i harmoni med dig och din inre upplevelse, är ditt hemliga vapen som ger dig tillgång till allt. Och genom det börjar verkligen runtomkring dig att skifta. 


  • Är du redo att vakna till den fulla supporten och kravlösa kärleken och där mirakel är helt normalt? 

  • Är du nyfiken på ditt naturliga jag som är i ständig expansion? 

  • Är du villig att ta emot den du verkligen är och därigenom uppleva den naturliga harmonin och balansen?

Du kommer bli inkluderad i en gemenskap med likkasinnade som är redo och villiga att leva i samklang med det STORA livet, det innebär att du kommer uppleva möten, ögonblick och heliga ceremonier med din själsfamilj.

Så vem är jag som ska lära dig hur du förkroppsligar ditt himmelska jag?

Jag är Marika Tapper, personen som är fullt villig att utmana allt det som gjorts till sant för att låta det omöjliga vara möjligt! Mitt liv blir mer och mer kärleksfullt för varje dag, just för att jag tillåter det att vara så. Det kan du också göra! Men, mitt liv har inte alltid sett ut så. 

Innan levde jag utåtsett, det "perfekta livet". Jag hade en man, barn, vovve, villa & volvo. Trots det kände jag en tomhet inombords. En tomhetskänsla som fick mig att vilja utforska mer av mitt inre. Det utvecklades stegvis till en nyfiken inre resa, som ledde till att jag kunde komma hem till hela mig, och låta drömlivet, som är i linje med min själ, skapas igenom mig med lätthet.

Så småningom ledde det till att jag valde att skilja mig från mannen jag intalat mig var min rätta partner.

Det valet har gett mig tillgång till en orubblig trygghet, kärlek och lätthet som innan var nerdimmad genom en förnekelse av verkligheten.

Som sagt, mitt liv har inte alltid varit fyllt med en orubblig trygghet, lätthet och kärlek. I dom flesta av mina år har jag varit präglad av en stor ensamhetskänsla som skapade ett kontrollbehov, och en stor rädsla för att bli sårad och bortprioriterad. Utan att jag förstod det så återspeglades det på alla områden i livet. Allt från pengaflöde till intima stunder, då känslan hela tiden var att jag var otillräcklig och värdelös, vilket självklart även visade sig i min låga självkänsla.

Till följd av ett ständigt forcerande och stressande mot ett resultat som jag var fast besluten att uppnå, kände jag tillsist att – NU FÅR DET VARA NOG! Nu VILL jag uppleva NÅGOT ANNORLUNDA! Där, någonstans fick jag tillgång till det jag så länge längtat efter att uppleva. Där började mitt nya liv där mitt himmelska jag får skapa fritt igenom mig.

Detta har fått mig att skapa verktyg som fungerar, är lätta att applicera och har varit hela nyckeln till det expanderande och medvetna liv jag lever idag.

Jag brinner för att öka medvetenheten inom människor, så att vi alla vaknar upp till sanningen om att vi redan är älskade och tillräckligt bra PRECIS SOM VI ÄR!

103A8259-2

Så här säger tidigare deltagare...

”Marika är en person som har sådan genuin glädje, kärlek och tålamod för oss kursmedlemmar. Hon besitter så stor kunskap och hon är så ödmjuk. En supertrygg tjej som jag känner mig trygg att uttrycka mina funderingar till”

- Susanne

” Marika är en person som höjer energin direkt bara med sin närvaro. Hon kan verkligen sätta ord och svara på alla frågor du kan komma på. Med ett otroligt lugn och nära till skratt guidar hon dig genom dina känslor och tankar” 

- Nils

”Innan i livet har jag haft problem med att dras med av andra människors känslor. Det här årsprogrammet har hjälpt mig att slappna av, vara här och nu och acceptera det som sker. Det är ett årsprogram som går både på bredden och på djupet. Det innehåller många olika övningar och meditationer och man kan välja det som som man själv mest behöver fördjupa sig i. Allt leds på ett kärleksfullt och omfamnande sätt”

- Gunilla 

”Innan i livet har jag haft problem med mycket oro, otrygghet och nervositet. Det här årsprogrammet har hjälpt mig att  vara trygg och komma ihåg att det jag söker redan finns inom mej. Jag har lärt mig att förankra mej mer i kroppen och att rikta medvetenheten dit jag väljer”

- Filip


Fullbetalning period 3

Du betalar din resa från september - november

Pris: 5.000kr


Delbetalning period 3

Du delar upp din betalning för din resa från september - november

Månadskostnad: 1666kr

Varmt välkommen till Årsprogrammet - Ditt himmelska jag!

Låt 2023 bli DITT mest storslagna år någonsin!

Tillåt dig att vara i energin, supporten och gemenskapen som är obeskrivligt kärleksfull, trygg & himmelsk!