Möt dig själv! För att uppleva det obegränsade livet!

Online event - Lördag 29 April

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder

Väck din inre potential till liv på detta - 4 timmars Online Event - För att stärka din förmåga att uppleva det obegränsade livet.

Du kommer lära dig hur du...

  • Får tillgång till din obegränsade kraft
  • Tillåter dig att överlämna rädslor, begränsningar, trossystem och svårigheter
  • Återställer din förmåga att komma åt din intuition och ta emot budskap från ditt högre jag
  • Fördjupar din förmåga att lita på dig och din förmåga att skapa det livet som är skönt för dig
  • Välkomnar livets mirakel

Äntligen öppnar Marika återigen upp dörrarna till ett Online Event!

Det har aldrig varit enklare att ta del av expansiva vibrationer och förlösande processer. Är du redo att vakna upp till vem du verkligen är för att helt och fullt förankra dig i trygghet, kärlek & samhörighet?

Då är det här din unika möjlighet att inkludera dig i den kravlösa kärleken där mirakel är normalt!

103A8143

Välkommen in till expansion!

Vi är så tränade att överleva i motstånd att vi glömt av hur det känns att leva i expansion och flöde. 

Det här eventet kommer ge dig det du behöver för att tillåta dig att vara fri från stressen det innebär att anpassa dig till dina begränsningar, för att istället klä av dig dåtiden och kliva in i den vibrationen du väljer. 

Som skaparen av ditt liv är det av allra största vikt att du tränar om ditt sätt att vara med dig, så du öppnar upp kapaciteten att vara du istället för att jobba på dig. 


När: Lördag 29 April

Var: Eventet sker via Zoom **Inspelning ingår**

Startar: kl 11:00 håller på till 16:00  (1 timmes paus mellan 13:00 - 14:00)

Ordinarie pris: 3500kr

Early Bird: 2500kr - Använd koden SOLEN - Giltig fram till 5 Mars

Vem är Marika Tapper?

Marika är en begåvad, omtyckt och magisk person. I hennes närvaro är allt möjligt! Hon har förmågan att koppla upp sig och förmedla vibrationerna vilket gör varje möte unikt och expansivt. Marikas inkänningsförmåga är pricksäker, mjuk och välkomnande. Hon har gåvan att på ett lättsamt, ödmjukt och varmt sätt förmedla det som behövs höras, omfamnas, frigöras för att därigenom få tillgång till det som innan varit dolt.

Marika har alltid sett världen annorlunda, vilket är en av hennes kraftfulla gåvor. Hon arbetar med de läkande förmågor som hon haft sedan ung ålder 100% förankrad i den villkorslösa kärleken i varje event.

103A8180

VAD SÄGER ANDRA OM MARIKA?

Carin

 

 

 

 

 

 

Carin Johansson Sundell

Hon hjälper och vägleder på ett kärleksfullt och tryggt sätt och gör det lätt att hitta den förändring som behövs. Jag rekommenderar Marika av hela mitt hjärta.
Yvonne Bergkvist

Marika är en oerhört kompetent person att vägleda Dig in till kärleken i Dig. Hon strålar av det Sanna Ljuset och av Glädje och delar med sig av den Ovillkorliga Kärleken till alla hon möter.Leo


Leo Göransson

Marika skapar utrymme att Vara i, där jag känner mig Fullkomligt Hållen, så Villkorslöst Älskad och Innerligt Sedd. I Närvaron av Marika känner jag mig Trygg att visa de delar av mig som behöver Mer Kärlek. Delar som Jag sedan känner mig Trygg att Älska och Visa för VärldenPernilla

 

 

 

 

 

 

Pernilla Lyrhem

Marika har hjälpt mig att bli mer sann mot mig själv och våga öppna upp hjärtat så jag kan leva mer inifrån. Marika är en fantastisk person som hjälpt mig att hitta precis det just jag behöver för att våga möta min inre oro och i och med det leva mer från hjärtat. Innan har oron begränsat mig på många sätt i livet!