Uppgradera dig till ett helt nytt liv!

Är nu rätt stund för dig att återuppväcka den naturliga balansen och leva det livet du vill leva?

100% Kärlek är supporten som hjälper dig att transformera och omforma det som inte är gynnsamt för dig och din utveckling. Det som är begränsningar och hindrar dig att uppleva dig själv som en fri skapare av ditt liv.

Det ursprungliga livet är oändligt och fyllt av villkorslös kärlek. Det har essensen av renhet och perfektion. Det är kraft, medvetenhet och lag och det livet finns inom oss! Genom livet har vi formats till att vara begränsade och vår okunnighet om sanningen gör att vi upplever att vi tappat friheten att leva livet i kärlek, lätthet, oändliga möjligheter och trygghet.

Varje själ är ett eget centrum i den gudomliga medvetenheten och skapar sin unika upplevelse av livet och det är våra trossystem som skapar upplevelsen av begränsningar, oavsett om det är inom hälsa, pengar, relationer eller något annat område av livet.

Du upplever det du gjort till sant om dig och livet, vilket inte alltid överensstämmer med den ultimata sanningen om oändlighet och villkorslös kärlek, och det är det här som hindrar dig från att uppleva det som är din födslorätt att uppleva frihet, kärlek, harmoni och balans.


Hälsning från Marika


Vad kan du förvänta dig?

En obeskrivlig transformation som förändrar ditt liv för alltid!!!

Att söka efter din fulla potential ensam är som att försöka hitta en begravd skatt utan en karta. Med hjälp av Marika kommer du att styras med tydlighet och insikter som bara hennes erfarenheter kan ge.

Det är inte tur eller slump som skapar ett medvetet liv i villkorslös kärlek utan det är rätt förutsättningar, vägledning och högre vibrationer. 

Vägledning från en betrodd och skicklig skapelse som har förmågan att omforma energi, driver dig bortom vad du trodde var möjligt och ger dig möjligheten att expandera förbi dina förutbestämda begränsningar och för dig mot den oändliga potentialen som ligger i din natur.

Det finns ingen kurs, program, bok eller retreat som någonsin kan jämföras med dem energiskiften som erbjuds av en betrodd skapelse som redan har upptäckt vägen till ett liv som flödar i kärlek, passion, kreativitet, överflöd och syfte.


Är du redo att uppleva din sanna potential?

Erfarenheten av oändlig potential kommer från självinsikt, mod och inre styrka.

Hur skapar man denna erfarenhet utan att gå tillbaka till gamla mönster och beteenden? Med vägledning av en skapelse som kan befria dig från allt som håller dig fast i det förflutna.

Expandera utanför din bekvämlighetszon och fördjupa din inre koppling till det som betyder mest. När du är i kontakt med vem du är till din natur faller allting i livet på plats.


Långsiktiga resultat

  • Energi frigörelse från kämpande och lidande
  • Transformerar tidigare sår och trauman
  • Transformationen från offer till frihet
  • Under resan gång kommer vi tillsammans att höja din medvetenhet som gör att du kommer att se livet ur ett klart perspektivVad ingår

  • 1 öppningssamtal för att lägga grunden och precisera vad du vill ha hjälp med i dina dagliga energibehandligar.
  • 2 personliga 30 minuters samtal 
  • 2 personliga ljudfiler
  • Daglig personlig energibehandling på distans i 22 dagar


För att få maximal kraft i energibehandlingarna fokuserar vi på ett och samma område under 22 dagar. Dina dagar startar den dagen vi har vårt öppningssamtal.


Pris

10.000kr

Hur går energibehandlingarna till?

Marika kommer dagligen att tona in sig på dig och din livsenergi för att synliggöra vart du har energisår och blockeringar, som hindrar dig att uppleva det du vill uppleva och därigenom använder hon sin tillgång till den oändliga kärleken som är den största kraften i universum till att läka och transformera det som inte är i balans. I varje behandlig blir du förd in i centrumet som du är skapt att leva i, vilket är i ren godhet, kärlek, potential, frihet och frid, så för varje dag som går uppgraderas ditt medvetande till att ta emot mer och mer av sanningen om vem du är, vilket gör att energin som håller dina trosystem om att vara begränsad, otillräcklig, oälskad, otrygg på plats.... faller bort och du blir återskapad in i kärleken som du alltid varit, redan är och kommer alltid att varaBehandlingarna är bortom tid och rum så du tar emot även om du inte är närvarande vid den exakta tidpunken. 

MARIKA TAPPER

Marika hjälper dig att stärka din kontakt med det gudomliga inom dig, så du kan leva genom sanningen av vem du verkligen är.

Hennes själsuppdrag på jorden är att återföra mänsklighetens medvetande till det upplysta tillståndet av kärlek.

Marika Tapper är en begåvad omformare av energier som sprider kärlek på många storslagna sätt. Hon kopplar samman människors mentala sinne med själen, genom kärleken som är vår sanna natur.

Marika har alltid sett världen annorlunda, vilket är en av hennes kraftfulla gåvor. Hon arbetar med de läkande förmågor som hon haft sedan ung ålder 100% förankrad i den villkorslösa kärleken i varje behandling.

103A8218