REDO FÖR EXPANSION?

Det här är medlemskapet där du finner ljudfiler, meditationer och kurser för hela dig! Den medvetna vägen in i naturlig harmoni och balans, tillsammans med Marika Tapper vid din sida.

Prova Expansionscirkeln gratis i 7 dagar!
103A8226

Expansionscirkeln är till för dig som vill göra din själsresa och samtidigt vara inkluderad i en gemenskap där du kan, om du vill, bolla och supporta andra i sin utveckling och sina insikter.

Här finns tillgång till en bank med olika sorters material, för att möta upp det som just du behöver, oavsett vart du befinner dig i stunden. Det kan t ex. vara att varva ner, öka energin, stärka självkänslan, frigöra ångest, stress eller för att återkoppla dig till den obegränsade kraften som bor inom dig.

Materialet som du finner här har som syfte att frigöra, stötta, höja medvetandenivån och synliggöra tankar, känslor och trosföreställningar som tidigare varit dolda för dig.

Inne i cirkeln kommer du finna olika flikar för att lätt hitta det du behöver i stunden, kanske att det är ljudfiler för praktiska övningar som att lära dig att jorda sig, slappna av, eller att flödesträna. Kanske att det mer är meditationer där du passivt lyssnar och tar in nya frekvenser som lockar? Eller varför inte hoppa på en av dom förinspelade kurserna som du kan lyssna på när du vill och kan.

Du kommer även erbjudas gruppsamtal löpande som du har möjlighet att delta på. Du som medlem har alltid möjlighet att boka personliga samtal samt att alla klipp från upplysta stunder finns i ett arkiv.

I Expansionscirkeln blir du vägledd bortom det du själv och andra gjort till sant om dig och livet. Du blir vägledd hem till dig med större glädje, lugn, inre frihet, medvetenhet, närvaro och expansion. 

Här får du stöd, guidning och nycklar till att komma ihåg ditt själsliga ursprung.

Varmt Välkommen!

Vill du få möjlighet att kunna välja bland ett stort utbud av olika kurser, meditationer, övningar och mycket annat, när det passar dig? Till skillnad från andra kurser och utbildningar, är Expansionscirkeln ett medlemskap för endast 399 kr i månaden. 

Förutom tillgång till allt material, ingår även ett gruppsamtal varje månad. Där får du möjlighet att bli vägledd personligen med det just du behöver hjälp med. Du kan även boka personliga samtal.

Osäker på om detta är för dig? Varsågod att prova gratis i 7 dagar. Och du, självklart är det fritt fram att säga upp medlemskapet när som helst, utan krångel eller bindningstider.   
Prova Expansionscirkeln NU!
photo-1478131143081-80f7f84ca84d

 

 

Vill du smygtitta på cirkeln?

Se här nedan....

Bild 1
Bild 2
bild 1

Starta dina 7 dagar gratis idag!

Välkommen in i cirkeln där vi expanderar tillsammans!

Starta ditt medlemskap idag