REDO FÖR EXPANSION?

Det här är medlemskapet där du finner ljudfiler, meditationer och kurser för hela dig! Den medvetna vägen in i naturlig harmoni och balans, tillsammans med Marika Tapper vid din sida.

Prova Expansionscirkeln gratis i 3 dagar!
103A8226

Expansionscirkeln är till för dig som vill göra din själsresa och samtidigt vara inkluderad i en gemenskap där du kan, om du vill, bolla och supporta andra i sin utveckling och sina insikter.

Här finns tillgång till en bank med olika sorters material, för att möta upp det som just du behöver, oavsett vart du befinner dig i stunden. Det kan t ex. vara att varva ner, öka energin, stärka självkänslan, frigöra ångest, stress eller för att återkoppla dig till den obegränsade kraften som bor inom dig.

Materialet som du finner här har som syfte att frigöra, stötta, höja medvetandenivån och synliggöra tankar, känslor och trosföreställningar som tidigare varit dolda för dig.

Inne i cirkeln kommer du finna olika flikar för att lätt hitta det du behöver i stunden, kanske att det är ljudfiler för praktiska övningar som att lära dig att jorda sig, slappna av, eller att flödesträna. Kanske att det mer är meditationer där du passivt lyssnar och tar in nya frekvenser som lockar? Eller varför inte hoppa på en av dom förinspelade kurserna som du kan lyssna på när du vill och kan.

Du kommer även erbjudas gruppsamtal löpande som du har möjlighet att delta på. Du som medlem har alltid möjlighet att boka personliga samtal samt att alla klipp från upplysta stunder finns i ett arkiv.

I Expansionscirkeln blir du vägledd bortom det du själv och andra gjort till sant om dig och livet. Du blir vägledd hem till dig med större glädje, lugn, inre frihet, medvetenhet, närvaro och expansion. 

Här får du stöd, guidning och nycklar till att komma ihåg ditt själsliga ursprung.

Varmt Välkommen!

Vill du få möjlighet att kunna välja bland ett stort utbud av olika kurser, meditationer, övningar och mycket annat, när det passar dig? Till skillnad från andra kurser och utbildningar, är Expansionscirkeln ett medlemskap för endast 399 kr i månaden. 

Förutom tillgång till allt material, ingår även ett gruppsamtal varje månad. Där får du möjlighet att bli vägledd personligen med det just du behöver hjälp med. Du kan även boka personliga samtal.

Osäker på om detta är för dig? Varsågod att prova gratis i 3 dagar. Och du, självklart är det fritt fram att säga upp medlemskapet när som helst, utan krångel eller bindningstider.   
Prova Expansionscirkeln NU!
photo-1478131143081-80f7f84ca84d

Kommentarer från medlemmar

Denna ljudfilen får mig att känna att livet är så enkelt. Att bara slappna av och vara mig själv. Känns så skönt att få släppa alla tankar och krav på att vara perfekt.


Nu kan jag släppa den händelsen och tankarna jag nyss varit i och istället landa ner,  se på min automatiska reaktion och tankemönster och välja lugnet istället. Jag lär mig mer och mer att se det och släppa kontrollen.


I en kurs som Jag går med Marika säger hon:
"Det här är inget halleluja möte där allt känns bra när vi pratar för att imorgon kännas piss och skit.
Det här är på riktigt"
Jag skriver helt och fullt under på den! I kursen lyssnar man på inspelade samtal där andra delat och wow vad det sker saker även inom mig. Jag är även med på samtal där jag har möjlighet att prata. Marika har en helt otroligt fin förmåga att vägleda mig och andra att känna på det mörkaste mörka så det kan frigöras så vi blir fria och kärleksfulla skapelser. Känner ofta så mycket lätthet och kärlek efter samtalen.
Tusen tack Marika för att Du gör det Du gör. Du gör planeten jorden till en vackrare plats att leva på och hjälper oss alla att kunna göra detsamma.


Denna ljudfilen gör mig så lycklig. Känns så skönt att bara få känna allt jag inte tillåtit mig att känna och sedan bara få vara mig själv som den fantastiska människa jag är.


Den här meditationen är ljuvlig. Jag får nyckel efter nyckel som låser upp mitt hjärta in till mitt sanna själv.


Den här meditationen hjälpte mig att vara jag och bada i ljus,  den oändliga kraften av kärlekens ljus och genom min kropp fick jag uppleva kärlekens energin.


Den har stunden bidrog till att jag på ett ännu djupare plan inser att ALLT är skapat av mig och för mitt högsta och bästa i kärlekens namn.


Så tacksam att vara i detta sammanhang att få göra mig viktig och därigenom landa in i varje stund inom mig uppleva något nytt.  Idag välkomna jag känslor som sorg, kamp från svunna tider som följt mig genom livet. Tacksam för att släppa taget


Först gråter jag för att det träffar mig mitt i prick. Sen blir jag lyft och flyger in i friheten där allt är stilla. Jag ÄR här NU. Och jag kan komma hit om och om igen och bara ta emot.


Detta var en helt magisk stund som gjorde att min kropp lugnade ner sig. Min hjärna känns inte lika inlindad i bomull. Helt underbart! Tack till er som gjorde denna stund så underbart skön och magisk


Underbar stund som gav mej brrrrrr i svanskotan och hetta i ansiktet o massa njutning! Tackar tackar


Jag känner för första gången att jag är den viktigaste personen i mitt liv !


Det här min absoluta favorit morgonmeditation! På kort tid hinner man landa in i kroppen och nuet för att därigenom göra sig redo för dagen. Den funkar lika bra på vardagar som helger. Sen tycker jag Marikas röst är så rytmiskt till musiken. Det är en nyfikenhet och förväntan i hennes röst som gör mig extra taggad på kommande dag.


Åh, vad skönt och blandade känslor. Champagne bubblor klingande skratt och glädje. Oväntade tårar på min kind och efter stunden lätthet. Min kära, kära kropp som jag inte alltid varit så snäll mot, vilken resa vi är på du och jag.


Denna ljudfilen får mig att känna att livet är så härligt. Känns så skönt att bara släppa alla mina krav på mig själv och tryggt hänga på i livets karusell.

Vill du smygtitta på innehållet cirkeln?

Här ser du några av alla olika kategorier som du finner inne i cirkeln. Du finner kurser, meditationer, även arkiv från olika sändningar och gruppsamtal.

Klicka här nedan för att kika runt inne i Expansionscirkeln

KLICKA HÄR FÖR ATT KIKA IN

What-is-The-Somato-Emotional-Release-And-Its-Benefits-ebuddynews-5
Lyssna & Lär
Här finner du över 25 stycken ljudfiler som dyker in i ämnen som självkänsla, känslor, ångest & trygghet.  Ljudfilerna är runt 10 minuter, du kan lyssna i vilken ordning du vill för att hitta just det ämnet som ger resonans med dig. 
32738-wheatfield-sun-joy.1200w.tn
Meditationer
Här finner du en härlig blandning med över 40 stycken meditationer som passar för det du behöver just nu. Oavsett tid på dygnet, hur mycket tid du vill avsätta eller vad du vill uppleva mer av så finner du det här!
الحرية
Gott & Blandat
Här finner du över 35 stycken praktiska videos och ljudfiler där vi tillsammans tränar på att slappna av, jorda in oss och andas in i den högsta intelligensen. Du hittar även material där du tränar om ditt fokus på att vara mer inom dig med dina tankar och känslor.
AgB4VpunPm0DAp-heK8OJkca
Upplev villkorslös kärlek
I den här delen kommer du lära dig varför du upplever kärlek så som du gör, så att du kan skala av de lager som håller dig borta från kärleken. Här går vi igenom hur du lever ditt liv i jakt på ett löfte om trygghet och kärlek.

Starta dina 3 gratis dagar idag!

Välkommen in i cirkeln där vi expanderar tillsammans!

Starta ditt medlemskap idag