Hallå där! Jag är Marika och jag finns här för dig!

Vi behöver alla hjälp i livet att synliggöra det vi hittills inte tillåtit oss att vara närvarande inför och tillsammans blir allt så mycket lättare.

Välkommen till helande, stärkande och inspirerande stunder av närvaro, kärlek och medvetenhet. Personliga samtal som hjälper dig att frigöra det som hindrar ditt energiflöde att passera fritt i kroppen, du kommer lösa upp emotionella blockeringar, stagnerad energi, balansera och harmonisera din kropp, ditt sinne, dina känslor för att vara utrymmet för din själ att komma fram genom dig. Så att du kan leva ett skönt liv med dig!

För dig som vill ha mer personlig hjälp kan jag varmt rekommendera 100% kärlek eller Hela du på 10 veckor. Om inga av dessa produkter är just det du söker efter, hör av dig så kan jag guida dig till att känna in exakt det du behöver och så möter jag dig där.

Hör av dig!

Här nedan kan du beskriva vad du vill ha hjälp med, hur du vill att jag ska bidra och inom vilket prisklass? 

Tack för att du hör av dig! Jag ser fram emot att läsa om vad jag kan hjälpa just dig med!
Vara Medveten
YVONNE BERGKVIST

“Marika är en oerhört kompetent person att vägleda Dig in till kärleken i Dig. Hon strålar av det Sanna Ljuset och av Glädje och delar med sig av den Ovillkorliga Kärleken till alla hon möter.”

Vara Medveten
MAGNUS BENGTSSON

“Alla sätt tidigare i livet har handlat om att utmana rädslor, pressa kroppen och genom forcering tvinga fram ett resultat. Men genom Marikas varma och kärleksfulla guidning i en helt trygg miljö tillåter jag mig att känna och falla in så att kroppen till slut känner sig helt naturlig och vågar lita på att jag duger som jag är, och dessutom är bekväm med det! Det är en helt ny fantastisk känsla för mig!”

Vara Medveten
ULRIKA KERO KEMI

“Kärlek, intuition, erfarenhet, generositet, värme, visdom och glädje är ord jag förknippar med Marika. Hon har hjälpt mej enormt mycket med att hitta glädjen och kärleken inom mej”

Vara Medveten
LEO GÖRANSSON

“Marika skapar utrymme att Vara i, där jag känner mig Fullkomligt Hållen, så Villkorslöst Älskad och Innerligt Sedd. I Närvaron av Marika känner jag mig Trygg att visa de delar av mig som behöver Mer Kärlek. Delar som Jag sedan känner mig Trygg att Älska och Visa för Världen”

Vara Medveten
PERNILLA LYRHEM

“Marika har hjälpt mig att bli mer sann mot mig själv och våga öppna upp hjärtat så jag kan leva mer inifrån. Marika är en fantastisk person som hjälpt mig att hitta precis det just jag behöver för att våga möta min inre oro och i och med det leva mer från hjärtat. Innan har oron begränsat mig på många sätt i livet!”