Transformerande gruppsamtal 2024

photo-1488229297570-58520851e868

Transformationssamtal

Är du redo att öppna ditt hjärta för att ta emot kärleken du redan är? 

Vad skulle vara annorlunda i ditt liv om du var inkluderad i en gemenskap där du får vara precis som du är och tillsammans växa in i något nytt och expansivt? Vad skulle vara annorlunda i ditt liv om du upplevde mer kärlek, trygghet, enkelhet och frihet? 

Du är en oändlig varelse, men din tid på planeten jorden är begränsad. Därför är det viktigt att du lägger tid på det som är i linje med det du vill uppleva mer av. 


Vakna till din superkraft 2024

Genom vägledning får du och andra deltagare möjlighet att transformeras, var och en för sig och tillsammans. Genom att möta det du hittills inte vågat möta inombords kan du släppa på mönster och känslor som gjort att du suttit fast. Något som naturligt leder till att du känner dig lättare, gladare och friare inombords. 

Du kan fördjupa din kontakt med den kravlösa kärleken, genom att möta det du innan försökt tränga undan. Det är genom din närvaro som du får kontakt med alltet. 


Våga älska som att du aldrig varit sårad

Marikas inbjudan till dig är att du aldrig mer ska känna dig ensam i det du går igenom och kunna möta varje ögonblick med vetskapen om att det sker för att öka din medvetenhet, för att öka möjligheten att älska och vara älskad. 

Är du villig att ta emot gåvan bortom det du upplever som begränsningar? Möjligheten att älska som att du aldrig varit sårad? 

Tack vare att samtalen är så frekventa, en gång i veckan, så finns möjlighet att hela tiden löpande fånga upp, transformera och omfamna det som kommer upp och behöver släppas på. Du står aldrig ensam i att möta det som upplevs som svårt och jobbigt. Vi gör det tillsammans. Och vi gör det genom att möta och omfamna det. Om och om ingen tills frusna känslor tinar så att du kan hämta hem mer och mer av dig. Något som ger dig både nya perspektiv att se på dig själv och andra, att göra nya val och kunna njuta mer av livet, i lätthet och glädje.  

 

Titta in när Leo delar sin upplevelse av tidigare årsprogram

Lyssna när Therese delar sin upplevelse av tidigare årsprogram

”Innan i livet har jag haft problem med mycket oro, otrygghet och nervositet. Det här årsprogrammet har hjälpt mig att  vara trygg och komma ihåg att det jag söker redan finns inom mej. Jag har lärt mig att förankra mej mer i kroppen och att rikta medvetenheten dit jag väljer”

- Filip

 

Så här går perioderna till

Under tre perioder hålls ett gruppsamtal varje vecka, antingen via telefon eller Zoom där du som deltagare har möjlighet att lyfta just det du vill och behöver transformera. Det leder till att du ökar din förmåga att vara i utrymmet av kärlek. Kärleken för dig själv och kärleken för hela mänskligheten. Eftersom vi lever i oneness, så handlar det i slutändan inte om vad som sker inom dig och i ditt liv, utan hur du tolkar energin av det som pågår. Genom att vara mer i utrymmet av kärlek, lämnar du mer plats för ljuset inom dig och höjer din vibration. Detta påverkar inte bara dig utan alla runt omkring dig. Genom att stå orubblig i din egen kärlek och trygghet kommer du att öka din förmåga att bidra med kärlek och ljus till allt levande på vår jord. 

Året är uppdelat i 3 perioder

  • Period 1 sträcker sig mellan Februari - April
  • Period 2 sträcker sig mellan Maj - Juli
  • Period 3 sträcker sig mellan September - November

 

Varje period inkluderar även en Mastermind på 3 timmar samt en ljudinspelning efter varje samtal för att fånga upp energin som delats i samtalet.

 

En period kostar 5000 kr med möjlighet att delbetala. 

Period 2 startar 6 Maj 2024


photo-1546345414-16d37d6baa05

Fullbetalning Period 2

Du betalar din period från Maj - Juli

Pris: 5.000kr

BONUS: 5 special ljudfiler som stärker din upplevelse av Oneness. Ljudfilerna finns inte tillgängliga någon annanstans.

Delbetalning Period 2

Du betalar din period från Maj - Juli

Pris: 1666kr per månad

BONUS: 5 special ljudfiler som stärker din upplevelse av Oneness. Ljudfilerna finns inte tillgängliga någon annanstans.

Titta in när Lotti delar sin upplevelse av tidigare årsprogram

Lyssna när Caroline delar sin upplevelse av tidigare årsprogram

” Marika är en person som höjer energin direkt bara med sin närvaro. Hon kan verkligen sätta ord och svara på alla frågor du kan komma på. Med ett otroligt lugn och nära till skratt guidar hon dig genom dina känslor och tankar” 

- Nils

 

”Genom gruppsamtalen kommer Jag i kontakt med känslor som tidigare varit osynliga för mig. Jag får djup vägledning som är ovärderlig. Det märks tydligt att Marika på djupet vet vad hon gör och att hon verkligen vill hjälpa till. Hon är ingen "hittepå" healer som gör det hon gör för att tjäna pengar utan hon bryr sig verkligen. Så otroligt mycket kärlek och omtanke att jag blir helt överväldigad. Tack Marika för alla samtal som verkligen gör skillnad i mitt liv.” 

- Linda

Så vem är jag som ska lära dig hur du förkroppsligar ditt naturliga jag?

Jag är Marika Tapper, personen som är fullt villig att utmana allt det som gjorts till sant för att låta det omöjliga vara möjligt! Mitt liv blir mer och mer kärleksfullt för varje dag, just för att jag tillåter det att vara så. Det kan du också göra! Men, mitt liv har inte alltid sett ut så. 

Innan levde jag utåtsett, det "perfekta livet". Jag hade en man, barn, vovve, villa & volvo. Trots det kände jag en tomhet inombords. En tomhetskänsla som fick mig att vilja utforska mer av mitt inre. Det utvecklades stegvis till en nyfiken inre resa, som ledde till att jag kunde komma hem till hela mig, och låta drömlivet, som är i linje med min själ, skapas igenom mig med lätthet.

Så småningom ledde det till att jag valde att skilja mig från mannen jag intalat mig var min rätta partner.

Det valet har gett mig tillgång till en orubblig trygghet, kärlek och lätthet som innan var nerdimmad genom en förnekelse av verkligheten.

Som sagt, mitt liv har inte alltid varit fyllt med en orubblig trygghet, lätthet och kärlek. I dom flesta av mina år har jag varit präglad av en stor ensamhetskänsla som skapade ett kontrollbehov, och en stor rädsla för att bli sårad och bortprioriterad. Utan att jag förstod det så återspeglades det på alla områden i livet. Allt från pengaflöde till intima stunder, då känslan hela tiden var att jag var otillräcklig och värdelös, vilket självklart även visade sig i min låga självkänsla.

Till följd av ett ständigt forcerande och stressande mot ett resultat som jag var fast besluten att uppnå, kände jag tillsist att – NU FÅR DET VARA NOG! Nu VILL jag uppleva NÅGOT ANNORLUNDA! Där, någonstans fick jag tillgång till det jag så länge längtat efter att uppleva. Där började mitt nya liv där mitt himmelska jag får skapa fritt igenom mig.

Detta har fått mig att skapa verktyg som fungerar, är lätta att applicera och har varit hela nyckeln till det expanderande och medvetna liv jag lever idag.

Jag brinner för att öka medvetenheten inom människor, så att vi alla vaknar upp till sanningen om att vi redan är älskade och tillräckligt bra PRECIS SOM VI ÄR!

Marika234

”Den hjälp jag får av gruppsamtalen är ovärderlig! Jag säger bara wow för Marikas pricksäkerhet och förmåga att känna in precis var jag och andra är i livet just nu. Känns helt otroligt häftigt hur hon vägleder mig och alla andra i samtalet till ett liv i kärlek, lätthet och oändliga möjligheter. Jag släpper kampen mer och mer, jag haffar mig själv snabbare när jag märker att jag gör mina gamla dysfunktionella beteenden. Jag kan komma tillbaka till att vara i min kropp snabbare istället för att bara följa med på sinnets oroligheter och rädslor. Jag kan helt enkelt börja leva istället för att bara överleva. Jag säger tack Marika även om det är ett för litet ord för att beskriva hur mycket hon gör för mig och mitt liv.” 

- Carolina

 

photo-1588196749597-9ff075ee6b5b

”Marikas vägledning i gruppsamtalen är obeskrivlig. Är så tacksam att jag hittade Marika. Hon hjälper mig på riktigt vilket ingen psykolog ens i närheten gjort. När Jag är med på samtalen känner Jag verkligen hur energierna skiftar i kroppen. Jag känner mig trygg med Marikas vägledning och kan låta känslorna komma upp och frigöras. Jag blir mer och mer fri.”

- Anna

Skillnaden på ditt nuvarande jag och ditt naturliga jag

När du lever som ditt naturliga jag, gör du val för glädjen av att uppleva det du väljer. 

Inte för att det förväntas av dig, det ser bra ut utåt sätt, eller för att du kämpat dig till det. 

Som ditt sanna jag upplever du dig trygg i alla situationer, oavsett vad som sker runt omkring dig. Du upplever inte tvivel, tvekan, kamp eller forcering. Du strävar heller inte bort från något, utan du är tillfreds med dig och det som finns runtomkring dig i varje stund. 

Du är inget offer för någon omständighet utan du är alltid trygg och i kärlek. 

 

Detta utgångsläge ger dig tillgång till hela din kraft och potential, och det gör att du skapar ett liv på helt andra grunder och med helt andra förutsättningar, än om du inte befinner dig i ditt naturliga jag. 

 

Att kliva in i ditt naturliga jag är att tillåta dig att bli så stilla så du upplever den kraftfulla, oändliga mest magiska kraft som redan bor inom dig, vilket tillåter dig att vara i frid och harmoni. Det är precis just det som är nyckeln för att förkroppsliga den du verkligen är och förändra allt det du har en berättelse, upplevelse, känsla av att det inte borde vara så som det är. Det i sin tur avstannar behovet av att fixa, förändra, göra om, manipulera, förstå eller forcera livet. 

 

Att träna dig till att omfamna allt med dig så du har kapaciteten att välja att vara i harmoni med dig och din inre upplevelse, är ditt hemliga vapen som ger dig tillgång till allt. Och genom det börjar verkligen runtomkring dig att skifta. 


  • Är du redo att vakna till den fulla supporten och kravlösa kärleken och där mirakel är helt normalt? 

  • Är du nyfiken på ditt naturliga jag som är i ständig expansion? 

  • Är du villig att ta emot den du verkligen är och därigenom uppleva den naturliga harmonin och balansen?

Du kommer bli inkluderad i en gemenskap med likkasinnade som är redo och villiga att leva i samklang med det STORA livet, det innebär att du kommer uppleva möten, ögonblick och heliga ceremonier med din själsfamilj.

Fullbetalning Period 2

Du betalar din period från Maj - Juli

Pris: 5.000kr

BONUS: 5 special ljudfiler som stärker din upplevelse av Oneness. Ljudfilerna finns inte tillgängliga någon annanstans.

Delbetalning Period 2

Du betalar din period från Maj - Juli

Pris: 1666kr per månad

BONUS: 5 special ljudfiler som stärker din upplevelse av Oneness. Ljudfilerna finns inte tillgängliga någon annanstans.

”Innan i livet har jag haft problem med att dras med av andra människors känslor. Det här årsprogrammet har hjälpt mig att slappna av, vara här och nu och acceptera det som sker. Det är ett årsprogram som går både på bredden och på djupet. Det innehåller många olika övningar och meditationer och man kan välja det som som man själv mest behöver fördjupa sig i. Allt leds på ett kärleksfullt och omfamnande sätt”

- Gunilla 

”Marika är en person som har sådan genuin glädje, kärlek och tålamod för oss kursmedlemmar. Hon besitter så stor kunskap och hon är så ödmjuk. En supertrygg tjej som jag känner mig trygg att uttrycka mina funderingar till”

- Susanne

"Innan i livet har jag haft problem med att jag har varit väldigt osäker och alldeles för snäll och konflikträdd. Jag har alltid sett till andras behov före mina. Jag har tillåtit mig att behandlas respektlöst i samtliga av mina förhållande. Nu inser jag att jag är den viktigaste i mitt liv och att det är bara jag som kan ge mig själv kärlek och bekräftelse. Att min livserfarenheter har en mening för att lära mig att älska och värdera mig själv ännu mer"

- Anna

"Gruppsamtalen hjälper mig att bli fri inombords från tidigare erfarenheter och föreställningar som färgat och format mitt liv. Detta har hjälpt mig att bli lugn och glad, göra andra val och få perspektiv på mig själv och andra"

- Angelika

Säg ja till kraften du är!

Detta kommer att bli en resa in i dig själv, som inte liknar något annat. Där du genom att möta mer av dig, kommer att lämna kaoset av brist, kamp och tomhet, för att istället lämna mer och mer plats för ditt naturliga jag. Det är nu du tar kommandot, och det är nu som du återskapar kontakten med den högsta intelligensen.      

 

 

Tillåt dig att vara i energin, supporten och gemenskapen som är obeskrivligt kärleksfull, trygg & naturlig!