För dig som vill ha exklusiv support

103A8679

Marika har satt ihop en tio veckors inre resa för dig som är redo och villig att ta emot alla delar med dig och föra dom hem i kravlös kärlek. Ett äventyr in i den villkorslösa kärleken där du omfamnar alla delar med dig och släpper taget om det som inte gynnar dig längre.

Det är ett exklusivt program där du blir vägledd personligt i varje samtal. Under dina tio veckor är du dessutom inkluderad i Marikas villkorslösa kärleksenergi så att du känner dig supportad i alla dimensioner.

Är nu rätt stund för dig att landa in i den du är och lära dig att bekräfta dig själv kärleksfullt? Så att du kan vara den kärleksfulla skapelse som du är född att vara, för dig och för alla runt omkring dig!

Det ingår fem personliga telefonsamtal plus ett avstämningssamtal innan ni börjar och mellan varje samtal får du en reflektionsövning/meditation eller aktivering för att fördjupa det som kommit upp under ditt samtal och integrera alla delar med dig, så att du känner dig hel i dig och trygg i din kropp oavsett vad som sker i livet. 

 

Efter du köpt din plats blir du kontaktad av Marika för att boka in ditt avstämningssamtal.


Pris: 25.000kr kan delbetalas på två gånger

103A8232

Varför Marika?

Marika är en begåvad, omtyckt och magisk person. I hennes närvaro är allt möjligt! Hon läser av hela dig och ger dig exakt det du behöver i varje samtal. Hennes inkänningsförmåga är pricksäker, mjuk och välkomnande. Hon har förmågan att på ett lättsamt, ödmjukt och varmt sätt förmedla det som behövs höras, omfamnas, frigöras och ni gör momenten tillsammans.

Marika har alltid sett världen annorlunda, vilket är en av hennes kraftfulla gåvor. Hon arbetar med de läkande förmågor som hon haft sedan ung ålder 100% förankrad i den villkorslösa kärleken i varje behandling.