Ny kursstart den 11 April - 2024

Organic Collage Food Facebook Cover-2

VÄLJ DITT PAKET!

arrow-silver-1
SILVER GULD DIAMANT

Är du redo för inre balans?

Att uppnå balans i dagens stressade liv där vi ska prestera och vara tillgängliga mestadels kan verka som en nästan omöjlig uppgift.

Därför erbjuder Marika Tapper ett enkelt och okomplicerat tillvägagångssätt för att möta de utmaningar vi ställs inför i vårt moderna och stressiga samhälle. Hon hjälper dig att närma dig din sanning, där du förstår att du inte är dina känslor eller tankar utan något så mycket större och genom att acceptera och omfamna dissonanser och emotionella & psykologiska blockeringar lever du i kravlös kärlek.

Detta är en inbjudan till transformation, så att du kan ta emot kärlekens mäktiga omfamning för att omvandla och återinföra den kraftfulla flödesenergin inom dig!

Var med under 22 dagar och upplev kraftfulla stunder och nya sätt att navigera bland livets utmaningar. Marika hjälper dig att omfamna det som håller dig tillbaka, såsom dina rädslor, tvivel och begränsningar. Du vägleds genom energiskiften i ditt omedvetna för att släppa taget om falska fasader och närma dig förmågan att uppleva ett liv med tillfredställelse och självkärlek.

Har livet fått dig att glömma kraften, potentialen, ljuset eller kärleken? Allt finns där inom dig och väntar på att bli upptäckta!

Marika  Tapper

Marika är här för att se, omfamna, vägleda och stötta dig! Hon har gåvan av att återupprätta inre balans, stillhet och kan vägleda dig förbi hinder och blockeringar. Genom sin kärleksfulla, inkännande närvaro och hennes unika intuitionskrafter hjälper hon dig att uppleva inre transformation och frigörelse. Du känner en djupare förankring och förståelse kring vem du är och upplever kraften som finns inom dig, tack vare Marikas varma, genuina och bekräftande sätt.

För Marika har själen alltid varit hel, oförstörbar, i frid och ett med livskällan. Den finns redan i var och en av oss, och väntar på din tillåtelse att få skapa fritt igenom dig - det är din födslorätt!

103A8180

Vad går det ut på?

22 dagar där Marika dagligen sitter i stillhet och inkluderar dig personligen i den frigörande, helande och expanderande flödesenergin, där hon justerar ditt energifält in i en större balans. Så kropp, sinne, hjärta och själ är i samspel med varandra. Inget krävs av dig utan Marika gör jobbet för dig. Du får dessutom en nyinspelad ljudfil skickad till dig varje dag för att omfamnas, komma ihåg och leva i kärlek.

Marika är ett kraftfullt instrument då hon har förmågan att rikta livsenergin, vilket ger dig möjligheten att bli medveten om det som varit dolt för dig tidigare.


Olika möjligheter

22 dagarna erbjuder dig olika alternativ för att matcha ditt behov och möta din förväntning på vad du vill få ut av dessa dagarna. Kika på tabellen här nedan och välj det alternativ som är i resonans med dig och ditt hjärta.

Skärmavbild 2024-01-07 kl. 11.55.39

Vad ingår?

Som du ser så ingår det alltid dagliga energibalanseringar, ljudfiler och en öppningsceremoni som sker i ett gruppsamtal. Du får även en introduktionsfil och en meditation för att förbereda din kropp på att ta emot och landa in i den villkorslösa kärleken. 

Sen kan du välja att lägga till 3 gruppsamtal i vårt Guldpaket. Gruppsamtalen är en möjlighet för dig att få personlig vägledning men också få ta del av gruppens transformationer. Dessa gruppsamtal är alltid kraftfulla stunder där du delar utrymmet av Marikas kärleksfulla närvaro.

Vill du ha maximalt av dina dagar kan du välja Diamantpaketet där får du 2 egna personliga samtal Marika över telefon. Detta är inte en tjänst hon erbjuder hela tiden, så känn in om nu är rätt stund för dig att boka Marika för personlig vägledning.


Kursstart

Öppningsceremonin sker den 11 April kl 20:00  (har du inte möjlighet att vara med får du en inspelning)

Gruppsamtal för dig som köper Guld & Diamant sker Torsdagar den 18, 25 April och 2 Maj kl 20:00 (har du inte möjlighet att vara med får du en inspelning)

Personliga samtal för dig som köper Diamant kommer ske mellan 11 April - 2 Maj och är på 30 minuter styck


Priser

Silver - 333kr

Guld - 999kr

Diamant - 3999kr

VÄLJ DITT PAKET!

arrow-silver-1
SILVER GULD DIAMANT

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE?


"Detta har varit direkt livsomvälvande för mig. Under dagarna har jag känt Marikas närvaro i form av att jag haft lättare att förlåta, acceptera och vara i total acceptans." - Malin Ekeroth


"Att säga ja till dessa 22 dagar är något av det finaste man kan göra och ge till sej själv. Att aktivt välja det är att välja sanningen, så som det är på riktigt bortom fasader och skådespel. Så skönt. Med dagliga ljudfiler och veckosamtal får iaf jag känslan av att jag är sedd och att det är en gruppkänsla ett vi, ett jag." - Filip Ihrsen


"Jag känner ett större lugn och trygghet i mig själv. Trevligt att få korta inspelade hälsningar skickade till sig varje dag med olika teman." - Titti Löf


"Bara att möta Marika med hennes kärlek. Och känna hur betydelsefull man känner sig i Marikas Närvaro. Det är så stort och därför ska man vara med. Och att det händer saker inom sig. Som man inte riktigt kan ta på." - Carina Olofsson 

 

"Tillsammans med dagens hälsning ger meditationen en ingång till att möta mig i det föränderliga flödet i nuet och visar mig hur jag känner det och möter det i kärlek utan att värdera det och tillåter det att lämna. På nytt varje dag och stund." - Torsten Fernström


“Under Marikas kärleksfulla vägledning sker verklig transformation. Hon har en unik förmåga att känna in vad varje person behöver. Jag är så tacksam att ha kommit i kontakt med Marika. Mitt liv har förändrats på alla plan efter jag deltagit i hennes kurs” - Ulrika Laurin 


“Marika har ett unikt sätt att med en sådan kraftfull ödmjukhet och kärlek i hennes röst att vägleda och guida en djupt in till det innersta. Jag känner mig fullständigt trygg i hennes kärleksfulla närvaro ” - Sandi Vesic 


“Jag älskar att vara i Marikas härliga och magiska närvaro, där man känner sig så älskad, sedd och hörd. I Marikas ljus kan du inte gömma dig. Jag känner mig ärad att Marika har lagt tid varje dag på mig” - Josefin Runesson