Lär dig leva kärleksfullt

Kanske är du en person som kämpar med att tänka vackra tankar om dig själv och livet. Men känner fortfarande en tomhet som gnager inom dig. Då och då frågar du dig vad meningen med livet är och varför ska vi leva om vi bara är olyckliga?

Är nu rätt stund för dig att lära dig vad kärlek är och hur du upplever det? 

Det är precis det Marika kommer att lära dig i den här boken.


Beställ ljudboken här! Beställ e-boken här!

Det här är boken som kommer att lära dig att leva som om du aldrig blivit sårad

Boken kommer att ge dig övningar för att ändra ditt perspektiv och din upplevelse från kamp och brist, till lätthet och kärlek. Den bjuder in dig till att reflektera över din upplevelse av kärlek, och ger dig handfasta övningar för att du ska kunna uppleva ett kärleksfullare, lättare och skönare liv. Det kan vara en tålamodsprövande inre resa. Men det är en resa som alla borde göra för sin egen skull. För att man själv är värd att ta tillvara på sin livsupplevelse. 

Marika delar generöst med sig av sina egna erfarenheter, upplevelser och sin egen utveckling. Hon tar med dig på en inre resa som visar dig vad du kan göra för att släppa taget om det som inte stödjer dig, hur du blir fri inombords i din inre upplevelse och kan välja att leva livet fullt ut i djupaste tacksamhet och vördnad inför både dig själv, anda och själva livet.  


Unknown

Vad har du för ursäkt till varför du inte älskar dig?

Är det din partners fel eller avsaknaden av en partner? Är det dina föräldrars fel, eller pengarnas fel? Handlar det om att du inte är i rätt form? Rätt färg eller storlek? Vad är din ursäkt och hur länge ska du kriga för att ha rätt om att det är anledningen till att du inte väljer att älska dig själv?

Det är lätt att gå runt i blindo, insvept i ursäkten kring varför du inte upplever kärlek i ditt liv och varför du inte har förmågan att älska dig. Det är faktiskt det lätta livet. Varför? Jo för att det är så de flesta andra runtomkring dig antagligen gör. Det är så du har blivit upplärd, det är det som är det ”normala” därför är de det lätta, för det har blivit en vana. Men ska vi verkligen nöja oss med att leva ett liv som inte känns skönt? Eller är du tillräckligt nyfiken på att prova något nytt? 

BONUS!

Mer än en bok! Detta är en vägledning rakt in till ett kärleksfullare liv. Du får inte bara förståelsen för vad kärlek är och hur du upplever det utan du får även separata ljudfiler på 3 timmer där Marika spelat in övningar från boken, så du inte behöver känna dig ensam utan ni gör det tillsammans. Du kommer få övningar som... Fokus inom dig, berör kroppen på ett tryggt sätt, möt dig själv i spegeln, släpp taget om kontroll och så många mer. 

Marika.

Om författaren

Marika har gått många utbildningar i healing, andlig- och personlig utveckling. De utbildningar och metoder som Marika har lärt sig under åren har varit en del på hennes resa till den hon är idag, det som stegvis mognat fram och sättet hon jobbar på. Men, det är inte enbart de olika utbildningarna som bidragit till utvecklingen, utan främst hennes helt vardagliga och mänskliga upplevelser och erfarenheter, som hon generöst delar med sig av. Erfarenheter som hon idag använder i sina egna vägledningar för att bidra med mer kärlek.

Under alla år bar hon på den inre övertygelsen om att vi alla är tillräckligt bra precis som vi är, här och nu i varje stund. Potentialen som finns inom oss är större och mer kraftfull än alla konstruktioner av healing, olika affärsmodeller eller hierarkier. En potential som vill få tillåtelsen att blomma ut igenom oss.

Sanningen växte sig starkare med åren och krockade ofta med de healingmetoder och affärsmodeller hon blivit lärd att förhålla sig till. När hon såg detta klart, blev det tydligt att hon inte ville spela med i det spelet och inte själv vara någon som upprätthåller detta. Hon valde därför sin egen väg. En väg som går direkt till kärnan av syftet med vår existens. En väg som på ett helt eget, prestigelöst, närvarande, humoristiskt, jordnära och samtidigt glasklart sätt, når fram med sitt budskap.

Beställ ljudboken här! Beställ e-boken här!
MArika