Hallå där fantastiska magiska DU!

Vi lever i en minst sagt spännande tid på planeten. Det kollektiva medvetandet stiger och nu mer än någonsin längtar människor efter något mer: mer upplyftande, mer inspirerande, mer förändring!

Känner du djupt inom dig att du inte upplever livet fullt ut... att det är något som håller dig tillbaka?

Har du försökt leva livet genom alla konstens regler och helt missat att den bästa konsten skapas utan regler?

Har du försökt göra allting rätt men får ändå inte det resultatet du önskar?

Livet är en konst och när du lär dig förkroppsliga ditt naturliga sätt att vara snarare än ditt normala sätt att prestera skiftar allt.


Om du drömmer om att vara trygg i dig oavsett vad som sker i ditt liv och har en önskan om att utforska och avslöja dina medfödda inre gåvor, då är du på rätt plats!


Låt oss veta, låter detta bekant?


  • Du är redo att öppna dörrarna inom DIG för att äntligen upplevas som den du du verkligen är.
  • Du letar efter klarhet om hur du är menad att dyka upp i världen och söker efter ditt syfte.
  • Du välkomnar förändring - du är öppen för en ny väg - men du plågas ofta av begränsande frågor som: Är jag tillräckligt bra? Har jag vad som krävs? 
  • Du känner dig instängd. Ditt nuvarande jobb är inte tillfredställande eftersom det inte använder dina unika gåvor och talanger; och ditt bankkonto återspeglar inte din potential.
  • Du drömmer om att dela dina gåvor med världen genom att hjälpa andra att öka deras medvetande, men du vet inte var du ska börja.

Äntligen öppnar Marika och Lars återigen upp dörrarna till ett Online Event!


Det har aldrig varit enklare att ta del av expansiva vibrationer och förlösande processer. Är du redo att vakna upp till vem du verkligen är för att helt och fullt förankra dig i trygghet, kärlek & samhörighet?

Då är det här din unika möjlighet att inkludera dig i den kravlösa kärleken där mirakel är normalt!

När: Lördag 27 April

Var: Eventet sker via Zoom **Inspelning ingår**


Marika & Lars

Du är född att leva i kärlek!

Din själ har vaknat och det är dags för dig att börja en ny resa där du först vägleder dig själv hem till den du verkligen är. När du gör det, anpassar sig universum och därifrån är du fri att välja hur du vill leva.

Föreställ dig att förvandla din egen tillvaro till en som är fullkomligt underbar och glädjefylld. Där du även har en möjlighet att visa andra hur de kan återupptäcka delarna av sig själva som de har förlorat under sin resa här på planeten jorden.

Du har gåvor, talanger och förmågor för att vägleda dig själv till ett fantastiskt liv!

Magnus
Magnus Bengtsson
Det enda du behöver!
Efter åratal med en svår utmattning som inte vill ge med sig, där jag misslyckats på så många olika sätt att bli frisk igen, hittade jag till slut Marika & Lars. Trots att vi aldrig träffats personligen utan bara via telefon har de med sitt generösa och givmilda sätt gett mig av sitt ljus och sin kärlek, villkorslöst, som om vi känt varandra hela livet. De har hållit mig under sina varma vingar när mitt liv varit kallt, mörkt och meningslöst! Så om du, precis som jag, föddes hit till jorden utan ”instruktionsbok” – då kan jag lova dig att Marika & Lars är de enda personer du behöver för att förstå livet och blomma ut till den fantastiska individ som du är menad att vara på denna planet!
Maya
Maya Haegermarck
Bland de skickligaste i Sverige!
När du vågar möta känslorna och ditt motstånd så har Marika & Lars förmågan att lösa upp dom åt dig, så att de inte har någon betydelse längre. Motståndet blir neutralt och väcker inga känslor inom dig. Marika & Lars är bland de skickligaste i Sverige på att transformera bort undermedvetna mönster som vi inte längre behöver tro på.
Carin
Carin Johansson Sundell
Ett helt nytt liv!
Tacksamhet är ordet jag tänker på när jag ska beskriva Marika och Lars Tapper! Jag har gått från att vara heltids sjukskriven i utmattningsdepression då jag tyckte att livet bara var en kamp till ett helt nytt liv då jag sa upp mig från jobbet och började studera. Lars & Marika har hjälpt mig hitta hem till mig själv, de har visat att det går att leva i flödet och att allt är möjligt.
Yvonne
Yvonne Bergkvist
Tacksam!
Jag är så tacksam att jag träffat Lars & Marika. De har på sitt kärleksfulla sätt väglett mig att finna vägen in till mer av mig och de har fått mig att förstå att jag är värdefull och därför kan jag älska mig själv precis som jag är. De har också fått mig att förstå hur viktigt det är att jag befinner mig i Nuet och vad det innebär. Jag kan från djupet av mitt hjärta verkligen rekommendera dig att ta kontakt med någon av dem om du på något sätt känner att du behöver vägledning eller sitter fast på något sätt.

En hälsning till dig...

Hallå där fantastiska du, vi är Lars & Marika Tapper. För oss är det viktigaste att veta att det vi lägger vår tid på leder oss till det vi vill uppnå. Så vi kan förkroppsliga långvariga förändringar och ett stabilt liv.

Vi lever alla i en värld idag där vår tid blir mer och mer värdefull. Därför skapar vi stunder som är kraftfulla, fungerar och är applicerbara för alla som vill leva sitt liv i flöde och transformeras in i oändliga möjligheter.

Vet att med din vilja är allt möjligt!!

Lars & Marika1

Välkommen in till expansion!

Vi är så tränade att överleva i motstånd att vi glömt av hur det känns att leva i kärlek och flöde. 

Det här eventet kommer ge dig det du behöver för att tillåta dig att vara fri från stressen det innebär att anpassa dig till dina begränsningar, för att istället klä av dig dåtiden och kliva in i den vibrationen du väljer. 

Som skaparen av ditt liv är det av allra största vikt att du tränar om ditt sätt att vara med dig, så du öppnar upp kapaciteten att vara du istället för att jobba på dig. 


När: Lördag 27 April

Var: Eventet sker via Zoom **Inspelning ingår**

Startar: kl 11:00 håller på till 15:30  (Inklusive en paus)

Ordinarie pris: 1499kr

Early Bird: 999kr - Använd koden TRYGGHET- Giltig fram till 7 April

IMG_0079

Mer om Lars

Lars Tappers förmåga att justera sitt inre flöde till balans, stillhet och inre frid, hjälper människor att återupprätta trygghet, kärlek & frid. Det skapar en helt ny struktur hos dig, som ger dig möjligheten att göra medvetna val. Vilket i sin tur leder till att du väljer annorlunda och får annorlunda resultat. 


Han bjuder in till en värld där du är i linje med dig och allt runt omkring dig förändras genom dina val. Du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsningar på plats, tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring den. När vi får direkt kontakt med det inre, finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramerna i ditt liv. Din uppfattning av livet är baserat på din energinivå till dig. Lars visar dig en möjlighet där din identitet, din personlighet och din själ är i linje med varandra och därigenom skapar du ditt liv med lätthet.

Väck din inre potential till liv på detta - 4 timmars Online Event - För att stärka din förmåga att uppleva det obegränsade livet.

Du kommer lära dig hur du...

  • Får tillgång till din obegränsade kraft
  • Tillåter dig att överlämna rädslor, begränsningar, trossystem och svårigheter
  • Återställer din förmåga att ta emot budskap från ditt högre jag
  • Fördjupar din förmåga att lita på dig och din förmåga att skapa det livet som är skönt för dig
  • Välkomnar livets mirakel
Marika

Mer om Marika

Marika Tapper bär på en medfödd gåva, att se flödet inom dom hon möter. Hon har flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva mer lycka, kärlek och enkelhet i livet oavsett bakgrund. Hon lär ut hur du kan följa din egen sanning och hjärtats röst för att finna allt det du upplever saknas i ditt liv.


Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja. Hon brinner för att lära ut hur vi får tillgång till den oändliga kraften, till kärlek, lycka, möjligheter och enkelhet. Inte bara genom en mental förståelse hur allting är möjligt, utan vibrationerna som förkroppsligar de i ditt liv.